Om os

FORENINGN FIXERUM HAR STARTET DE MOBILE FIXERUM - FIXELANCEN - PÅ VESTERBRO I KØBENHAVN. KØBENHAVNS KOMMUNE HAR 1. OKTOBER 2012 ETABLERET PERMANENTE FIXERUM OG OVERTAGET DE TO MOBILE FIXERUM. Foreningn Fixerum er derfor nedlagt. Nogle af de frivillig fortsætter i samarbejde med Københavns Kommune i en ny forening: www.fixelancen.dk

TAK FOR NU VESTERBRO

Tak til stofbrugerne for at tage godt imod os og til alle de vesterbroere, der har hjulpet os, de erhvervsdrivende der har støttet os og tak til alle dem som bare undlod at klage over os.

Foreningen fixerum sendte det første mobile fixerum på gaden for et år siden. De sidste par måneder har vi samarbejdet med kommunen, som 1. oktober åbnede sit første permanente fixerum i kødbyen. Vores mission er derfor slut, men kommunen kører videre med de to fixelancer.

VI ØNSKER DEM HELD OG LYKKE

Kontakt til den nye daglige leder fra Københavns Kommune Joachim Rasmussen på mobil 5168 0521.

De mobile fixerum blev etableret af social Iværksætter Michael Lodberg Olsen i samarbejde med Kasper Iversen, læge; Frank Hvam, komiker og skuespiller; Ole Hoff-Lund, journalist og redaktør, Emil Kiørboe, jurist og Marianne Abildsgaard, fundraiser.

- OG et netværk på 350 frivillige civile, sundhedsfaglige personer, erhvervsdrivende og kunstnere.

Foreningen Fixerum indkalder til ekstraordinær generalforsamling 22.11 2012